Veiligheidsbeleid

We beveiligen onze website en andere systemen die infrastructuurondersteuning bieden aan onze site door de nodige technische maatregelen te nemen tegen verlies, vernietiging, toegang, wijziging of distributie van uw gegevens door onbevoegde derden. Hierdoor kunt u zich veilig voelen tijdens het browsen op onze website. Het beschermen van uw privacy is een belangrijk onderwerp voor ons. De persoonlijke of noodzakelijke verschillende gegevens die u ons verstrekt, worden alleen gebruikt om uw bestellingen te verwerken en het bedrijfsproces op een gezonde manier uit te voeren. Afgezien daarvan mag het nooit voor commerciële of andere doeleinden worden gebruikt.

Door het plaatsen van een bestelling, gaat u akkoord met ons privacybeleid en ook met onze algemene voorwaarden. De gegevens die u met ons deelt, worden gebruikt om de klanttevredenheid te waarborgen, zoals het bevestigen en op de hoogte houden van uw bestelling, het vergelijken van de informatie voor discrepanties, het voorkomen van frauduleuze activiteiten, het identificeren van voorkeuren voor producten e SSL-certificaatn diensten.

SSL-certificaat

Wij zorgen ervoor dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld en gecodeerd met SSL (Secure-Socket Layer) beveiligde serversoftware. De details van uw bestelling (uw naam, achternaam, adres, creditcard- en bankgegevens) zijn volledig gecodeerd en kunnen niet worden gelezen door een derde partij of persoon. Om dit te begrijpen, wordt dit aangegeven door een klein “slot” icoon aan het begin van de adresbalk net voor het internetadres dat u gebruikt. Zoals u op deze pagina ook kunt zien, wordt er op www.deluxerie.nl SSL-certificaat, beveiliging- en coderingstechnologie gebruikt.

Dataveiligheid

Wij garanderen de beveiliging over uw bankkaarten, transacties, ID nummers en andere vorm van persoonsgegevens, gezien dat deze veilig worden overgebracht tussen u als klant en ons domein. Dankzij de SSL-beveiligingstechnologie die dient om informatie tussen een klant en een server over te dragen, zonder dat deze aan derden wordt gelekt. De overgedragen gegevens worden gewaarborgd en worden uitsluitend gebruikt voor de doeleinden die de klant heeft ingestemd met het browsen van de betreffende website.

PCI Naleving

DELUXERIE slaat al zijn gegevens veilig op bij een PCI (Payment Card Industry) compatibele hostingprovider. We zijn zeer ervaren bedrijf en zijn op de hoogte van hoe belangrijk het is om de klant zich veilig te laten voelen bij het online winkelen. We zijn ons er ook van bewust dat de gegevens, en met name creditcardgegevens, veilig moeten worden beheerd. PCI-compatibiliteit dient om de beveiliging van elke kaart te optimaliseren tijdens de transactie of het nu credit-, debet- of een betaalkaart is. Dit is een wereldwijd geaccepteerde reeks beleidsmaatregelen die zijn ontwikkeld om de persoonlijke informatie van de klant te beschermen, om de veiligheid ervan tijdens het surfen en betalen te garanderen. Het voorkomt ook misbruik van persoonlijke en betalingsgegevens.